Google постоянно променят интерфейса на своята търсачка, за да я направят

...
Google постоянно променят интерфейса на своята търсачка, за да я направят
Коментари Харесай

Google тестват нови реклами, които ще ни позволят да пазаруваме от секция Изображения

Google постоянно трансформират интерфейса на своята търсачка, с цел да я създадат оптимално потребна за всички консуматори. Компанията опитва с разнообразни функционалности, с които освен да ускорят откриването на информация в интернет. Водещ акцент в тактиката им е да ни подтикват да правим повече покупки онлайн, до момента в който използваме известните им приложения. Вече се организират проби с нов рекламен формaт, който скоро ще стане част от Гугъл Images. 

Въпросните банери ще се демонстрират непосредствено в резултатите от поръчките за търсене на изображения. По този метод единствено с едно кликване ще можем да пазарим в интернет от самата търсачка. Oт Гугъл прецизираха,  че тази функционалност в началото ще бъде лимитирана единствено за спонсорираните реклами и ще е налична за водещите платформи за смарт телефони. Припомняме ви, че и в този момент виждаме реклами в мобилната версия на Google Images, само че няма по какъв начин да пазарим непосредствено от тях.

 



 

Маркетинговите сътрудници на Гугъл ще могат да прибавят потребна информация и тагове към рекламите, с които да ускорят целия развой. На този стадий функционалността е налична за стеснен брой консуматори, като банерите са селектирани в категории като " Home/Office Ideas ",  " Shower Tile Designs " и  " Abstract Art ", оповестява Engadget. Интеграцията на сходен инструмент би могъл по едно и също време да бъде потребен за потребителите, само че и има капацитета да се трансформира в стабилен източник на доходи за Гугъл.

 

Digital.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР